BROODJESZAKEN LEKKER DEN BOSCH

Recentebeoordeling


4 sterren uit 652 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodjeszaken Lekker Den Bosch. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 13:34 Broodjes waren allemaal karig belegd tov de prijs die je betaald. Glutenvrij brood waren 2 witte glutenvrije casinoboterhammen die uit elkaar vielen. Je betaald extra voor glutenvrij, dan is een afbakbroodje het minste wat je mag verwachten
27 mei 2024 om 17:20 Kleine porties, saaie smaken. De sla in mijn salade was bruin. De brownie was erg droog en hard. Worstenbroodje was koud. Al met al teleurstellend
10 mei 2024 om 16:43 Was echt lekker en netjes optijd bezorgd. We hadden gevraagd om 12u en om 11.50 was het er al. Heel fijn!
3 mei 2024 om 11:56 Lekker en vers
29 apr 2024 om 12:53 Delicious
9 apr 2024 om 8:50 Vers en super lekker. een aanrader!
29 mrt 2024 om 15:37 ruim 1,5 uur gewacht. Lekker broodje, maar erg zompig. Saus van carpaccio in het broodje getrokken….
15 mrt 2024 om 15:28 Altijd goed en bezorgsters zijn altijd heel vriendelijk.
9 mrt 2024 om 9:11 Snelle bezorging en het eten was lekker!
22 feb 2024 om 12:02 Teveel boter te weinig beleg. Soep was goéd
25 jan 2024 om 13:08 Goede kwaliteit broodjes en snel geleverd in de binnenstad in den bosch! Als we gasten op kantoor hebben voor lunch gaan we hier zeker vaker bestellen.
16 jan 2024 om 19:20 Broodjes zijn lekker en netjes verpakt. De prijs vind ik wel vrij hoog mede vanwege de kosten van de website thuisbezorgd. Als die kosten lager waren, dan zouden wij vaker bestellen. De salades zijn niet groot.