BROODJESZAKEN LEKKER DEN BOSCH

Recentebeoordeling


4 sterren uit 638 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodjeszaken Lekker Den Bosch. Meer weten? Ontdek meer

25 jan 2024 om 13:08 Goede kwaliteit broodjes en snel geleverd in de binnenstad in den bosch! Als we gasten op kantoor hebben voor lunch gaan we hier zeker vaker bestellen.
16 jan 2024 om 19:20 Broodjes zijn lekker en netjes verpakt. De prijs vind ik wel vrij hoog mede vanwege de kosten van de website thuisbezorgd. Als die kosten lager waren, dan zouden wij vaker bestellen. De salades zijn niet groot.
21 dec 2023 om 17:18 Duurde veel te lang, en telefoon nemen ze niet op…
19 dec 2023 om 11:34 Voor een zaak die zeg 'Lekker' noemt.. mochten de broodjes wel iets royaaler belegd worden!- kwaliteit ok.
30 nov 2023 om 15:07 De soep was echt veel te klein voor wat je betaald en het broodje omelet was goed koud
9 nov 2023 om 15:53 Broodjes smaken zo goed
3 nov 2023 om 13:21 Hele goeie service! Me bestelling kwam wat later werd netjes naar me gebelt! En het eten is heerlijk!
23 okt 2023 om 15:32 Zoals eerder goed kwaliteit eten Precies volgens afspraak geleverd Vriendelijk en correct
13 okt 2023 om 15:12 Perfecte service Goed eten vriendelijke aflevering Zeer aan te bevelen voor goede lunch
19 sep 2023 om 14:00 Salade was niet vers en weinig bijzonders. Worstenbrood supermarkt-kwaliteit. Had bruin broodje besteld; ik kreeg een witte. Had veel meer verwacht. Bezorgster was precies op tijd en vriendelijk.
19 sep 2023 om 13:47 Blikje drinken 7up over de datum. Soep was het enige wat lekker smaakte. Aan de broodjes zat een hele vieze bijsmaak, leek wel of de sla niet goed meer was. Verder ook karig belegde slappe broodjes. Was zonde van mijn geld, ik bestel hier niet meer.